4 Nisan 2012 Çarşamba

Beşamel Soslu Karnıbahar

Beşamel Soslu Karnıbahar

Malzemeler:

  • 1 orta boy karnıbahar(Haşlanmış)
  • 2 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yağ(margarin,tereyağı)
  • 2 yemek kaşığı un
  • Bir miktar karabiber, tuz
  • Bir miktar kaşar peyniri rendesi 
Hazırlanışı
  •  Karnıbaharı küçük parçalara ayırarak haşlayınız.
  • Karnıbaharları borcam tepsiye alıp üzerine bir kaşık tereyağı küçük parçalara ayırarak üzerine koyun,karabiber ve tuz ekleyerek harmanlayınız.
  • Beşamel sos için iki kaşık tereyağını unla kavurun,daha sonra yavaş yavaş sütü ekleyin,bu esnada çok iyi karıştırın ki topaklanmasın.(Beşamel sosu karnıbaharlar haşlanırken de yapabilirsiniz.)
  • Hazırlanan beşamel sosu karnıbaharların üzerine dökerek her tarafını kaplamasını sağlayın.Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini de ekleyerek 180 derecedeki fırına veriniz,üzeri kızarınca alabilirsiniz.
  • Afiyet olsun.




16 yorum:

  1. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. fdbafd645c40100bfa886b898baaae0e
    sms onay
    website kurma
    numara onay

    YanıtlaSil
  2. Thank you for your explanation, very good content. 85c6086936787624841718f12fa1b8ce
    altın dedektörü

    YanıtlaSil
  3. Thanks for your article. 7d154ffa1340d00d381f77c1e1717026
    evden iş imkanı

    YanıtlaSil